'In een prachtige omgeving krijgt u 24 uur per dag de zorg met persoonlijke aandacht die u verdient. Precies zoals u wilt.'

wonen met exclusieve zorg

24 uur exclusieve zorg

Het door Golden Years Eikenrode toegepaste woon- en zorgconcept zal de zorgvraag beperken. Bewoners eten gezond, blijven actief en zijn gelukkig. Toch zullen onze bewoners aan een professionele zorg ondersteuning behoefte hebben. Zo begeleiden wij dementie (Alzheimer), de ziekte van Parkinson en andere ouderdoms- aandoeningen. Wij sluiten met onze bewoners een zorg overeenkomst op maat. We onderscheiden ons door persoonlijke aandacht, en bieden alle zorg+ van het reguliere aanbod.Op Golden Years Eikenrode woont men zelfstandig en ontvangt men dezelfde basis zorg zoals bij thuiszorg of in een reguliere instelling. Op Golden Years Eikenrode wordt deze zorg echter door de eigen staf verleend zodat deze in principe altijd door dezelfde hulp gebeurt. Heel plezierig qua privacy en intimiteit maar ook sociaal prettig. Niet steeds een ander! De zorgverlening is in huislijke sfeer zonder “witte jassen” Regelmatig is er overleg met de achterban. Regelmatig vindt overleg plaats met gespecialiseerde artsen mede daardoor blijft de zorgovereenkomst getoetst. Fysio- en ergo therapie of enig andere benodigde therapie is op afroep beschikbaar.
Wonen op Golden Years Eikenrode staat voor een heerlijk woonconcept in combinatie met gegarandeerde 24-uurs zorg. De kosten van de door ons te verlenen persoonlijke zorg worden in belangrijke mate vergoed. Met ingang van 1 januari 2015 kunt u op grond van de Wlz (Wet langdurige zorg) in aanmerking komen voor een vergoeding (Persoons Gebonden Budget) Golden Years Eikenrode kan voor u het hele traject verzorgen dat moet worden doorlopen. Graag staan wij tot uw beschikking om samen met u de dankzij de Wlz en WMO gefinancierde zorgkosten op een rij te zetten voor uw persoonlijke situatie.