De Appartementen

Het monumentale hoofdgebouw bevat 18 appartementen. Deze variëren in oppervlakte. Alle appartementen hebben een slaap- en woongedeelte met een ruime badkamer. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Met de lift is ieder appartement goed bereikbaar.


Wonen is ons uitgangspunt en niets lijkt op een instelling. Alle denkbare faciliteiten en zorg ondersteunen het concept. De appartementen zijn met aandacht voor verwarming, energieverbruik en ventilatie ontworpen.


De Gemeenschappelijke ruimten

Wanneer u de privacy van uw appartement even voor gezien houdt, kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimten. Heerlijk eten in het huisrestaurant, genieten van de tuin, deelnemen aan activiteiten, of met de bewoners gezellig wat drinken in de lounge.De Omgeving

Golden Years Eikenrode is omgeven door groen. Alle appartementen hebben dan ook een mooi en weids uitzicht over het omringende park. In de directe omgeving liggen de Loosdrechtse plassen.


'Sfeervolle appartementen waar u zich thuis voelt, voorzien van alle gemakken, en met een prachtig uitzicht! Dat zijn de appartementen van Golden Years Eikenrode'